Bootje met torentje zoeken

21 juni 2008


transport fundering
naar de plaatjes
Vandaag stond 'torentje zoeken' op het programma. Een nieuwe grote toren voor ExxonMobil was gister geladen in Emmerich en zou vandaag de Rijn ( Waal) afzakken naar Schiedam. Mooie gelegenheid om samen met collega Jan even een uurtje te vliegen.
De good old SRU was helemaal voor ons, en nadat we de ramen perfect schoon hadden gemaakt, ging het richting Nijmegen. Waar zou die toren nu zijn ?
Het weer was perfect en we zaten in no time op 1500 voet, een beetje van de centerline geblazen door de zuiden wind mocht de pret niet drukken.
Na Romeo begon de zoektocht. We hebben vele transporten gezien, maar vonden niets. Bij Nijmegen besloten we om te keren , en nog even langs de site te vliegen. Dus bij Spijkenisse aangemeld en een orbit over de derde pet gedraaid. De fundering voor de toren stond al gereed. Nu nog een kwestie van hijsen. Dat gaat 5 juli gebeuren, en wij hopen daar natuurlijk getuige van te zijn, ijs en weder dienende.
Vervolgens de Waterweg volgend even een kijkje bij Mamoet gedaan en jawel hoor daar lag ons torentje al, netjes afgemeerd en gereed om naar de site gebracht te worden a.s. maandag. We hadden dus een tochtje voor niets gemaakt. Nou ja voor niets, we hebben lekker anderhalf uur gevlogen en genoten van het rivierenland.
tripkaart
Bij Nijmegen maar omgekeerd, geen toren te bekennen
T-1090
Ja dit is em dus wel he
target
En blinken, zal aardig wat kosten...

toren spot
De ankerbouten zitten er al in, gaat het passen ?
rdam appr 21 jun 08

Home