oud

Tuinprojectleuk werken in de vrije tijd !September - november 2008


huis en tuin nieuw

naar de plaatjes
Er wordt de laatste tijd ( maand) heel weinig gevlogen door mij. Dat heeft zo zijn oorzaken. Allereerst natuurlijk het weer, het is de laatste tijd niet erg uitnodigend om eens lekker rond te toeren, en ten tweede is er het tuinproject waar ik me helemaal aan het uitleven ben.
Deze keer dus geen vliegplaatjes maar tuinplaatjes, en een dito verhaal.
Momenteel is het 4 december en het sneeuwt. De tuin ligt er aardig bij, maar is nog niet af. Er moet nog een hele berg uitgegraven grond in de moestuin worden verzet en uitgespreid, daar heb ik goede afspraken over met de buren zodat alles netjes ge-egaliseerd kan worden.
De aanleiding voor het project was het vervangen van het 18 jaar oude keetje. Versleten en deels verrot, moest dat nu eenmaal gebeuren, en dit jaar was natuurlijk de uitgelezen gelegenheid. Maar het is met zo iets als behangen. Als je eraan begint komt er steeds meer bij. Het keetje wordt een beetje groter, er staat een boom in de weg, er moeten wat struiken verdwijnen, de bestrating moet mooier, een vijvertje moet verplaatst worden, verlichting, drainage, fundering met een heleboel klapzand, noem maar op.
Om een indruk te krijgen zijn een heleboel foto's bijgevoegd met daaronder een korte tekst. Dat voorkomt een ellelang verhaal hier, per slot heeft het niets met vliegen te maken, nietwaar!
Zoals het er nu uitziet gaan we volgene week weer wat beter weer krijgen, en dan gaan we weer eens naar boven. Ik reken erop in december nog zo'n 5 uurtjes te vliegen. Laten we zien of dat gaat lukken. Ik laat het weten.
timmerman
lekker klussen, tijd genoeg. bestrating
de bestrating is gesloten, weer een stukje af

Home