trip
het tripje in kaart, blauw is heen, rood is terug

Stadtlohn

wat een stilte
3 november 2011

svm
preparing for start up

edls
dit is StadtlohnMooi weer, dus even vliegen. Richard had vrij tussen zijn diensten door, dus een mooie gelegenheid om weer eens te fladderen.
De keuze was gevallen op Nordhorn, maar op internet had ik gelukkig gezien dat het restaurant aldaar de hele maand november was gesloten vanwege vakantie, het zij hen gegund natuurlijk. Maar dat betekende wel dat ons doel verlegd werd, in dit geval naar Stadtlohn.
Met de good old Mike met Richard heen en ik terug als pilot flying. We besloten dezelfde route heen en terug.
Alles verliep geheel volgens plan, om even voor elf de lucht in en via Romeo naar het oosten, via Nijmegen, en Winterswijk, een uurtje vliegen.
Het was zeer rustig in de lucht, geen turbulentie, weinig ander verkeer, is het dan toch crisis ?
Op EDLS kregen we baan 11, bij een wind van 9 knopen uit 170. Richard zette de Mike netjes neer, zie video . Er was verder helemaal niets te beleven op het veld, en ook in het restaurant waren we als enige gast aanwezig. De Bokworst met aardappel salade smaakte wel maar het hield niet over.
We hadden weinig anders te doen dan wachten, want het vliegplan was al in rotterdam gefiled.
Om kwart voor twee hingen we weer om volgens dezelfde route terug te vliegen.Eerst Winterwijk, dan Nijmegen en dan westwaarts naar Romeo. Het verliep allemaal erg rustig. En na een goed uur waren we dan ook weer op Rotterdam 24 terug na een leuke middag.

richard
capt Richard

capt frank
capt Frank

rdam ctr
In de Rotterdam CTR, blauw is heen ( Richard) rood is terug ( me )

rdam circ
rdam circuit
Home page