trip
het tripje helemaal in kaart

Rondkijken in de omgeving

met oud collega Jan
25 mei 2011

sportpark
het sportpark vordert goed, de atletiekbaan moet nog vorm krijgen

jos
Jos doet nog even een profcheck

naar de plaatjes


We gaan niet naar La Fleche dit jaar. Onze gastheer Richard zit wekenlang met een kniebrace gevangen op zijn stoel. Dus die vlieguren moeten anders ingevuld worden. Nou dan gaan we vandaag woensdag 25 mei maar weer eens de lucht in. Ik zoek snel een passagier, en good old Jan is graag mijn "co".
Het is uitstekend weer en we hebben een uitstekend vliegtuig, de Piper VSY. Deze Piper is onlangs helemaal opgeknapt, van binnen en van buiten, een lekkere kist.
We gaan in de omgeving kijken, met natuurlijk ook even de Maasvlakte en het bootje van Jan op Battenoord.
Om kwart voor drie de lucht in en via de Hotel Departure naar de Maasvlakte. Het ziet er mooi uit, en het werk daar schiet zienderogen op. We vliegen op 1500 voet en hebben een prachtig uitzicht over de hele Europoort,
Verder gaan we naar Hellevoetsluis, waar we het scholencomplex 'van' Jan even op de plaat nemen, dan naar de overkant, Flakkee, waar we wat rondtoeren en het bootje in Battenoord even vastleggen. Dan gaan we weer terug om nog een paar rondjes bij den Briel te draaien en vervolgens langs de raffinaderij om de voortgang van alle werken aldaar even te bekijken. We genieten allebei en vinden het jammer dat het uurtje er zo snel alweer opzit.
Baan 24 is weer voor ons en we zetten onze Piper er dan ook netjes op neer. Terug op de club zien we alle bekenden, zoals Jos die even uit de States is overgekomen, en nog een paar DC2000 leden. Het biertje smaakt voortreffelijk.
Ik plan gauw weer een tripje, het is zo leuk !

bouw
het hart van Vierpolders wordt opnieuw gevormd

bootje
in dit badje ligt Jan zijn bootje, Battenoord.

h2plant
een h2plant in aanbouwblokjes
op de Maasvlakte spelen ze met zware blokjes ( 40 ton )

tennis
ga je mee tennissen ?. De pannen liggen er bijna op.


Home page