svq
de SVQ, de 160 pk Robin

een lokaaltje

Hellevoetsluis

11 juli 2010

amber
genieten van een nieuwe ervaring

rdam appr 11 jul10
het tripje in kaart gebracht

naar de plaatjes


Een vliegtochtje terwijl je nog nooit in zo'n klein ding gevlogen hebt, is dat leuk ? ja heel leuk!. Dat vonden mijn passagieres ook, en daar doen we het ook voor , nietwaar.
Op 11 juli gingen we dan voor deze 'doop' de lucht in, mooi weer op de grond, maar erg heiig in de lucht. In de verte dus niet zoveel te zien, maar recht naar beneden viel het nog wel mee. Vanaf het veld via de Hotel departure, naar de maasvlakte om even een rondje te maken en de nieuwe zandbanken te bewonderen. Daarna naar Hellevoetsluis om de 'eigen'gond te herkennen, en dan nog een stukje Zeeland, maar daar was het zicht elleen nog minder, dus wee maar omgedraaid en met de zon in de rug terug naar de basis. Lekker via de Nieuwe Waterweg, mijn favoriete arrival, Euromast terug.
Na een klein uurtje stonden we weer keurig op de grond, nadat ik van de toren een 'short circuit' mocht draaien, wat op zich heel leuk is om te doen. Natuurlijk moet er dan ook een mooie landing aan vast geknoopt worden, wat inderdaad netjes lukte. Dus iedereen blij. Een heel plezierig tochtje. ....

rdam circ 11 jul10
Een lekker kort circuitje, dat is fun.

hellevoet
Hellevoetsluis in een sluier


Home page