suze
cafe suze met nieuwe cafetaria

drie tripjes in 2013

Lokaaltje, Seppe en Oostende
maart 2013

pleun
pleun geniet

thijs svu
thijs arriveert ook in Seppe

klik voor de plaatjes


Er is nog niet zoveel gevlogen door mij in 2013. Verschillende oorzaken zoals slecht weer en druk met ver-bouwen.
Maar op 13 februari was het toch zodanig dat ik met dorpsgenoot Pleun even een tripje maakte naar Seppe. Thijs is er ook want die vliegt in de SVU ook naar Seppe gezellig. We gaan in de SVQ standaard weg over Romeo en linea recta naar het Seppe. Dat duurt dus amper 20 minuten. Even een lekker bakkie doen, en een soepje erbij heerlijk. Daarna weer weg en via Fijnaart waar ik even de serre van mijn zwager moest zien, en de Maasvlakte, altijd interessant, naar Vierpolders waar we het cafe De Tiende Penning even op de plaat moesten zetten. Het kwam allemaal mooi in beeld, en na 40 minuutjes waren we weer netjes op de basis terug.


pleun thuis
overhead Pleun zijn home

begin project
eerste begin van het project, boom weg
Na een tijdje even niets ook al vanwege slecht zicht situaties, op 20 maart dan samen met Thijs onze jaarlijkse IFR ofwel nachtvlucht gepland. Samen met Cees Luijten was het doel Oostende in de PH-VSY. Het was een prachtig mooie avond en we hebben met volle teugen genoten van deze jaarlijkse training.

Met Richard waren we op 29 maart toe aan een ritje. Het plan was Balen-Keiheuvel vv, maar door de zichtlimitaties werd het twee keer lokaal, ook leuk. Eerst Richard een ritje over Den Haag, Daarna ik om het nog eens dunnetjes over te doen. De PH-SVQ deed het weer best en ik heb mooi het project waar ik aan bezig ben thuis in beeld kunnen brengen.

project
het project wordt meer en meer zichtbaar. We wachten op het beton !

werk ries
we zetten de werkplek van Richard op de plaat
capt frank
Ik heb het naar mijn zin.

capt ries
Richard heeft het ook naar zijn zin.Home page